Početak proljeća nekako vas prirodno prisiljava da uredite svoje dvorište i uredite vrt. Hoće li to značiti sadnja neke nove vrste cvijeća, poput cvijeća koje cvjeta samo noću, ili nešto drugo, odluka je vaša.

Ili možda želite postaviti neke lampione, obložiti drvenu ogradu ili u potpunosti nešto drugo. Međutim, ono što je neizbježno jest da ćete provesti puno više vremena vani, odnosno na terasi ili u svom dvorištu, pa biste trebali osigurati da vam je ugodno i ugodno.

Da biste to učinili, trebat će vam i udoban namještaj, jer teško ćete uživati ​​i uspijeti se opustiti ako sjedite u neudobnoj plastičnoj stolici.

Zato je Ethimo svoju kolekciju dovršio novom foteljom, ležaljkom i stolom pod nazivom Kilt i Pluvia. Inspirisan izgledom iz 1980-ih, ovaj je namještaj prije svega udoban i elegantan što ga čini odličnim i savršenim kandidatom za ukrašavanje bilo kojeg vanjskog prostora.

Ovim komadima ne samo da ćete imati sređeno i vizuelno lijepo dvorište ili terasu, već i maksimalnu udobnost i savršenu ergonomiju.

OZNAKE:
PODJELI: