JUB učestvuje u humanitarnoj akciji uz podršku udruženja Pomozi.ba u obnovi prostora u kojem borave socijalno ugrožene osobe.

U skladu sa svojom dugogodišnjom tradicijom, društvo JUB se i ovog proljeća odazvalo pozivu na dobročinstvo i u humanitarnoj akciji Zajedno namignimo suncu, koja će u saradnji sa udruženjem Pomozi.ba trajati sve do početka mjeseca maja, prikupljati će lončiće boje JUPOL Classic za obnovu prostora domova socijalno ugroženog stanovništva. Da bi zajedno prikupili što više lončića za osvježavanje boravišnih i zajedničkih prostorija za socijalno ugrožene ljude, JUB i ovog puta poziva svoje vjerne korisnike, kao i sve pristalice posvećene dobrotvornim akcijama, na učešće u humanitarnoj akciji. Svako ko na internet stranici kroz tri zabavne igrice, bude ispravno riješio ovogodišnji JUPOL izazov ili JUB-u poslao dokaz o kupovini 15-litarske kante boje JUPOL Classic, će kao pojedinac pomoći pri prikupljanju najmanje 10.000 lončića boje za dobrotvorne svrhe, a kao aktivni učesnik će se moći nadmetati još i za lijepe praktične nagrade. Humanitarna akcija prikupljanja lončića boje JUPOL Classic će na BiH tržištu trajati do 7. maja ove godine, a isto tako će dobrotvorne izazove, za dobrobit lokalnih organizacija kojima je pomoć potrebna, na svojim tržištima organizovati i u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

U humanitarnoj akciji JUPOL Classic mogu učestvovati svi koji na JUB-ovoj internet stranici uspješno riješe barem jedan od postavljenih izazova – pronađu parove u igri memorije, štrihiraju pravilna rješenja na karti susjednih država ili pravilno sastave motiv slagalice. Za svaki uspješno ispunjen JUPOL izazov, JUB će pokloniti lončić boje za obnovu prostorija osoba kojima je to najpotrebnije, a ova korisna humanitarna podrška svakom učesniku omogućava još i učešće u nagradnoj igri, gdje će se moći nadmetati za jednu od privlačnih praktičnih nagrada. U mjesecu maju, nakon završene akcije, ćemo u JUB-u izvući 50 sretnih dobitnika, te im kao zahvalu za učešće pokloniti ležaljku, loptu, peškir ili suncobran za plažu.

Isto tako, u nagradnu igru će biti uključeni i oni koji tokom trajanja akcije na JUB pošalju dokaz o kupovini 15-litarske kante boje JUPOL Classic preko e-maila, a na humanitarnu notu ove aprilske akcije će vas na svojim prodajnim mjestima po Bosni i Hercegovini podsjećati i ponuđači građevinskih materijala.

Kako bi u narednim sedmicama prikupili što više lončića boje JUPOL Classic, pozivamo vas sve da podržite naš trud i učešćem u humanitarnoj akciji omogućite djeci i omladincima da u društvu svojih najmilijih mogu uskoro bezbrižno provoditi ljetni raspust u osvježenim prostorima njihovih novih domova.

Pridružite se i vi! Posjetite: https://jupol-kviz.jub.ba/

Adresa za slanje dokaza o kupovini 15-litarske kante JUPOL Classic /od 3.4 do 7.5.2023./:

Putem e-maila: [email protected] – sa naznakom: Nagradna igra JUPOL Classic.

OZNAKE:
PODJELI: