Danski filozof je jednom primijetio: "Što je više neki prostor ograničen, to on postaje funkcionalniji."

Opažanje je vjerojatno moglo biti inspirirano iskušenjima i nevoljama kretanja u maloj kuhinji. Zato što će vam svaki stanovnik malog prostora reći da je to kuhinja koja najčešće predstavlja najveći izazov kada je u pitanju balansiranje sa skladištenjem.

Zato se ovaj dizajn Adriano Design za talijanskog proizvođača kuhinjskih aparata Fabita - Ordine - čini obećavajućim poduhvatom, iskorištava fleksibilnost tehnologije indukcijske ploče za kuhanje i pretvarajući je u prostor za kuhanje koji se može objesiti kao posuda između različitih namjena.

Adriano Design odstupa od orijentacije površine tipične ploče za kuhanje (ili prenosivog indukcijskog plamenika) za zidne bakrene dvostruke indukcijske uređaje istovremeno i dekorativne ljepote netipične za rješenja koja štede prostor. Koncept odražava iskrenu zahvalnost za izazove malih kuhinja, gdje za odlaganje nečega… ponekada nema opcija.

Kada su oba gorionika montirana na zid, aparat dobiva izgled audio uređaja dizajniranog od strane proizvođača Bang & Olufsen. Adriano Design je također bio zadužen za nekoliko drugih prognostičkih koncepata malog prostora za Fabitu, uključujući Cucinottu (gore), indukcijsku ploču za kuhanje, ladicu za pomoćne uređaje (s opcijom da radi kao frižider), kao i aspirator sa minimalnim otiskom koji pokreće samo jedan kabel.

Fabitin fokus na kuhinjskim otvorima je također izražen u izboru kuhinjskih aspiratora i zidova i plafona, od kojih svaki predlaže formiranje faktora koji su u skladu sa kućnim dekorima izvan kuhinje. Enigma je primjer preispitivanja oblika faktora kuhinjskog aspiratora na impresivno varljiv način, linearna polica sa dvije keramičke vaze, koja kamuflira mehanizam filtracije unutar dekorativne siluete.

N.V.T.

Izvor Design MIlk

OZNAKE:
PODJELI: